PERSONAL COACHING

Udvikling efter dine værdier

HVORFOR LEDER DU EFTER EN COACH?

Vores bevæggrunde for at søge råd og hjælp hos en coach kan være lige så forskellige, som vi er forskellige som mennesker. Stilstand i dit liv og din udvikling, sorg, midtlivskrise, personlige udfordringer eller blot et ønske om at vide, om du er på rette vej.

Igennem livet kan vi få brug for sparring med en uvildig part, der ikke kender os og vores historie, og som derfor er i stand til at stille de spørgsmål, vores omgivelser ikke kan / vil / tør stille.

HVAD KAN DU FORVENTE?

At søge sparring hos en coach handler kort sagt om at få overblik, se nye perspektiver og skabe nye muligheder ud fra dét, der er vigtigt for dig.

Når du søger coaching hos os, har vi fokus på din fremtid. Vi lærer af din fortid uden at dvæle ved den. Du opnår nye indsigter og (selv-) erkendelser og bliver bevidst om det liv, du ønsker dig.

Vi sætter rammerne for en professionel, konkret og nærværende samtale med udgangspunkt i dig og din situation. Vi har under samtalen fuld fokus på din udvikling, og du får efterfølgende sparring og værktøjer til at gennemføre ændringerne – også så de bliver forankrede på lang sigt.

Hvis du allerede nu har et ønske om eller en tanke omkring, at din udviklingsproces bliver længerevarende, kan du med fordel benytte vores bonusordning, hvor du ved længere forløb kan opnå fordelagtige samtalepriser.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Din mærkbare effekt af dit coachingforløb vil primært være forandring, klarsyn, ny motivation og mod til at gøre de ting og træffe de beslutninger, som er vigtige for dig.

Du får en sparringspartner, som er interesseret i dig – og kun dig

Du får overblik over din situation og nyt perspektiv på dit liv

Du lærer at forstå dine styrker og begrænsninger – og deraf også dine muligheder

Du får plads til refleksion og personlig udvikling – kort sagt, du bliver klogere på dig selv

Du får værktøjer til at ændre negative, fastgroede mønstre

Du får mulighed for at gøre noget andet, end du plejer – nemlig det, du ønsker

Du får målrettet fokus på at nå de mål, du ønsker at sætte dig

”Det, der altid overrasker mig mest, når jeg kommer hos Anette, er hendes tid. Jeg har altid en fornemmelse af, at hun har al den tid i verden, som vi skal bruge for at få styr på mig og min situation. Normalt er jeg en blufærdig og privat person – men hos Anette åbner jeg alle ventiler og taler med hende om ting, som jeg ikke taler med nogen anden om. 

Jeg er hver gang dybt imponeret over, hvordan Anette (uden at jeg opdager det undervejs) sørger for, at jeg selv kommer frem til mine konklusioner og beslutninger. Og fra at være både stresset og trist uden at være i stand til at sætte ord på det, går jeg altid fra hende med en indre ro og en ny klarhed over mit liv og min hverdag. Hver gang – uden undtagelse. 

Anette er min personlige sikkerhed for, at jeg aldrig vil komme til at fortryde mine handlinger og beslutninger.”

Maria, iværksætter og virksomhedsejer

”Hos Anette har jeg taget hul på en temmelig vigtig sag – en gennemgribende renovering af øverste etage!

I alt for mange år har jeg ladet fastgroede overbevisninger styre mine tanker om mig selv, min familie og alt det ved siden af! Her kan bl.a. nævnes overbevisninger som: ’jeg er ikke go’ nok’, ’andres mening er bedst’ og ’græsset ER bare grønnere hos andre end lige her’. Halvtunge overbevisninger som Anette har hjulpet mig til at identificere og på fineste vis fik prikket hul på. Med respekt, venlighed og humor kan Anette bare dét med at få stillet de rette spørgsmål, så man i virkeligheden selv opnår erkendelserne – sådan helt derind, hvor det virker!

Jeg har ikke den negativt-styrende sky hængende længere. Jeg mærker en større lethed i den person, jeg er, og forventningerne til mig selv på job og hjemme er på vej væk fra det energislugende og uopnåelige ’glansbillede’. Jeg tager det gode i livet mere ind.

Anettes uvurderlige hjælp på min udviklingsrejse er jeg særligt taknemmelig for, – jeg kan på det varmeste anbefale hende.”

Mette, Udviklingskonsulent, Sundhedsområdet

”Anette har mere eller mindre givet mig livet tilbage. Det kan lyde voldsomt – men efter at have været fanget i en mindre årrække i et vakuum af demotivation og stress på jobbet og tomgang i privatlivet kombineret med en klassisk midtlivskrise, fik Anette mig på effektiv vis til at forstå, at JEG SELV var løsningen på mine problemer. Og at JEG SELV med råd og vejledning fra hende kendte vejen ud af min stressfyldte, glædesløse boble.

På mit job har jeg genfundet glæden og motivationen ved kunderne og projekterne – og mest af alt mine kære kollegaer, som slet ikke er de sure, grå spøgelser, jeg efterhånden så alle vegne. Og jeg vil da slet ikke begynde at opremse, hvilken betydning mit nye syn på mit liv og på mig selv har haft for min familie og mit privatliv…

Hunden lå begravet hos mig selv – men jeg havde ikke fundet den uden Anettes hjælp og vejledning. Det var hende, der på dygtig og tryg vis førte mig frem til mit nye liv og mit gamle jeg. Og for dét vil jeg være hende evigt taknemmelig.”

Gitte, Account Manager, Tekstilbranchen

”Gennem mit job som produktionschef i en industrivirksomhed blev vi tilbudt et såkaldt coachingforløb hos Anette. Nu ser jeg jo ikke lige mig selv som dén med de allerstørste problemer, men i samtale med Anette kunne jeg jo godt mærke, at 25 år på arbejdsmarkedet med travlhed og mere eller mindre samme funktion lå og ulmede.

Vores travlhed i produktionen havde længe påvirket mit humør, min omgang med mine kollegaer og min vilje til at få ting til at ske. ‘I gamle dage’ var jeg altid dén, der kunne få tingene til at ske og gik tit og ofte en ekstra mil for den gode sag. Det var stoppet, helt uden at jeg havde mærket det.

I dag er jeg glad for mine møder med Anette. Det er lykkedes mig ved hendes hjælp at gribe noget i opløbet, som kunne have udviklet sig rigtig skidt – og måske allerede havde gjort det. Jeg er glad igen – og jeg er klar til 25 år mere på gulvet. Og alle, der får chancen for en snak med Anette, bør tage imod den med kyshånd”

John, Produktionschef, Produktionsvirksomhed